Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lumbreras S.A (311359) - los amigos de kanoute (1371176) » 726960902: T75/J1/VII

Liga 726960902 Información oficial sobre el partido 726960902 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.120 (38156)

Lumbreras S.A Alineación oficial del equipo 'Lumbreras S.A' en el partido 5 - 2 los amigos de kanoute Alineación oficial del equipo 'los amigos de kanoute' en el partido
0 - 1 Torge Rosenholtz (7')
0 - 2 Torge Rosenholtz (12')
Orhun Akide (14') 1 - 2
Orhun Akide (31') 2 - 2
Teo Deyna (51') 3 - 2
Jan Zbylut (60') 4 - 2
Marc Salomó (63') 5 - 2
Lumbreras S.A Alineación oficial del equipo 'Lumbreras S.A' en el partido 5 - 2 los amigos de kanoute Alineación oficial del equipo 'los amigos de kanoute' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Lumbreras S.A Alineación oficial del equipo 'Lumbreras S.A' en el partido 6 - 1 los amigos de kanoute Alineación oficial del equipo 'los amigos de kanoute' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lumbreras S.A

Goles Goles

  • 101 Minuto 14 (Gol por el centro): El Lumbreras no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Orhun Akide es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Lumbreras s'esgargamellaven dempeus per esperonar Orhun Akide que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 31 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 51 gràcies a la jugada de Teo Deyna, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): En Jan Zbylut va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Marc Salomó va incrementar l'avantatge de Lumbreras amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38, Orhun Akide arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Giuseppe Tavan estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Rubén Loyola, als 72 minuts, va fallar per ben poc.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Giuseppe Tavan. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Dean Fountain de Lumbreras va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

los amigos de kanoute

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Torge Rosenholtz va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ivan Dayski va anar directament als peus de Torge Rosenholtz que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, un refús desafortunat de Luciano Roncolato, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Diego Manjavacas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de kanoute a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Diego Manjavacas va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pablo Almanzora de kanoute amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.