Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.LOGROÑO (796178) - The Morningstar (994443) » 726960710: T75/J9/VII

Liga 726960710 Información oficial sobre el partido 726960710 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.116 (38152)

C.D.LOGROÑO Alineación oficial del equipo 'C.D.LOGROÑO' en el partido 0 - 4 The Morningstar Alineación oficial del equipo 'The Morningstar' en el partido
0 - 1 Adriano Macchi (17')
0 - 2 Mateu Frau (33')
0 - 3 Oscar Carmona (62')
0 - 4 Roberto Pernía (83')
C.D.LOGROÑO Alineación oficial del equipo 'C.D.LOGROÑO' en el partido 0 - 4 The Morningstar Alineación oficial del equipo 'The Morningstar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
C.D.LOGROÑO Alineación oficial del equipo 'C.D.LOGROÑO' en el partido 1 - 5 The Morningstar Alineación oficial del equipo 'The Morningstar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,9 % 0,3 % 92,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.LOGROÑO

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del C.D.LOGROÑO van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Roberto Bobadilla, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 217 Minuto 70 (Ocasión evento especial cansancio): Ulises Briz estava fent figa i jugant amb molt poca mobilitat. Afortunadament per al seu equip, els companys l'ajudaven constantment.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): C.D.LOGROÑO va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Abel Arrepia va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Beniamin Tworzydło es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

The Morningstar

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Adriano Macchi va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Mateu Frau va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 33, i va fer pujar el 0 - 2 per a Morningstar.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Oscar Carmona de Morningstar va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 62. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Roberto Pernía, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 José Nicolás Marín va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de David Filera, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, el Morningstar va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Achuqalla Chapa s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Achuqalla Chapa es va quedar sol davant del porter, al minut 74. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Eberhardt Happak va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però José Nicolás Marín va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lolo Cistenas de Morningstar es va emportar una amonestació al minut 59 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Achuqalla Chapa de Morningstar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.