Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nova Icaria FC (1334366) - AD Villa Rosa (1598824) » 726959908: T75/J4/VII

Liga 726959908 Información oficial sobre el partido 726959908 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.102 (38138)

Nova Icaria FC Alineación oficial del equipo 'Nova Icaria FC' en el partido 0 - 3 AD Villa Rosa Alineación oficial del equipo 'AD Villa Rosa' en el partido
0 - 1 Alfredo Biarge (29')
0 - 2 Leandro Vinzintin (30')
0 - 3 Eero Näkki (34')
Nova Icaria FC Alineación oficial del equipo 'Nova Icaria FC' en el partido 0 - 3 AD Villa Rosa Alineación oficial del equipo 'AD Villa Rosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nova Icaria FC Alineación oficial del equipo 'Nova Icaria FC' en el partido 0 - 3 AD Villa Rosa Alineación oficial del equipo 'AD Villa Rosa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nova Icaria FC

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Rubén Quesada Vera va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): El Icaria va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 59, però en Martín Estrada va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Krisztofer Jakab no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Benigno Mazoi estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Helenio Abaloira de Icaria va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

AD Villa Rosa

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alfredo Biarge va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 190 Minuto 30 (Gol de falta): En Leandro Vinzintin va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-2.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Eero Näkki, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Ian Whiteside quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Damián Noboa, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Lotfy Hagrass, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 36 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Villa va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alfredo Biarge al minut 66, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Villa quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Krisztofer Jakab va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.