Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Villa Rosa (1598824) - Pro_ironman (315385) » 726959901: T75/J3/VII

Liga 726959901 Información oficial sobre el partido 726959901 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.102 (38138)

AD Villa Rosa Alineación oficial del equipo 'AD Villa Rosa' en el partido 0 - 2 Pro_ironman Alineación oficial del equipo 'Pro_ironman' en el partido
0 - 1 Rickard Österström (53')
0 - 2 Rickard Österström (62')
AD Villa Rosa Alineación oficial del equipo 'AD Villa Rosa' en el partido 0 - 2 Pro_ironman Alineación oficial del equipo 'Pro_ironman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AD Villa Rosa Alineación oficial del equipo 'AD Villa Rosa' en el partido 2 - 1 Pro_ironman Alineación oficial del equipo 'Pro_ironman' en el partido
Tiene mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,8 % 17,6 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD Villa Rosa

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Javier Miranda Galeano va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Leandro Vinzintin va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Villa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 286 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 32, el Villa estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Miguel Encina va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 204 Minuto 74 (Ocasión de penalti): En Lotfy Hagrass va errar un llançament des del punt de penal al minut 74. Durant la resta de partit va sentir algun xiulet des de la grada.

Pro_ironman

Goles Goles

  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Rickard Österström va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 180 Minuto 62 (Gol de falta): Al minut 62, una falta xutada per Rickard Österström va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Pro_ironman. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 3 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Róar í Niðristovu va superar els defenses rivals per velocitat al minut 3 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Róar í Niðristovu, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 22 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 31 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Rickard Österström al minut 31 semblava entrar, però Santiago Monis va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Andre Mosebo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rickard Österström després de 77 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Santiago Monis va poder desviar-lo a córner.