Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Martyns CF (774827) - Nova Icaria FC (1334366) » 726959896: T75/J1/VII

Liga 726959896 Información oficial sobre el partido 726959896 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.102 (38138)

Real Martyns CF Alineación oficial del equipo 'Real Martyns CF' en el partido 0 - 0 Nova Icaria FC Alineación oficial del equipo 'Nova Icaria FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Martyns CF Alineación oficial del equipo 'Real Martyns CF' en el partido 2 - 0 Nova Icaria FC Alineación oficial del equipo 'Nova Icaria FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Martyns CF

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24, Juanma González Uzqueta arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 43 per blocar una centrada d'en Juanma González Uzqueta va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Martyns.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Juanma González Uzqueta va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Martyns per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 75, quan Daniel Ron va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 es va veure una gran oportunitat per a Martyns per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juanma González Uzqueta, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Beláustegui de Martyns amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Manuel Yarza de Martyns va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Nova Icaria FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Icaria va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Martín Estrada, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): En Martín Estrada va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martín Estrada de Icaria es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Quintí Lloverol de Icaria va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Quintí Lloverol de Icaria per doble groga al minut 40.
  • 513 Minuto 56 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Martín Estrada va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.