Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zapillo City (486370) - La Corcha c.f. (119064) » 726959630: T75/J5/VII

Liga 726959630 Información oficial sobre el partido 726959630 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.97 (38133)

Zapillo City Alineación oficial del equipo 'Zapillo City' en el partido 3 - 1 Comepipas FC Alineación oficial del equipo 'Comepipas FC' en el partido
Filemón Cimbor (11') 1 - 0
1 - 1 Odilo Feixe (25')
Romain Ringenburg (82') 2 - 1
Romain Ringenburg (89') 3 - 1
Zapillo City Alineación oficial del equipo 'Zapillo City' en el partido 3 - 1 Comepipas FC Alineación oficial del equipo 'Comepipas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Zapillo City Alineación oficial del equipo 'Zapillo City' en el partido 5 - 0 Comepipas FC Alineación oficial del equipo 'Comepipas FC' en el partido
Tiene mala suerte 5.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zapillo City

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 11 gràcies a la jugada de Filemón Cimbor, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 124 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82 l'àrbitre va premiar Zapillo amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Romain Ringenburg va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Zapillo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Romain Ringenburg va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): En Romain Ringenburg es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Romain Ringenburg va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Paco Casares va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Romain Ringenburg quasi dona a Zapillo l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marcelo Pozo va estar a punt d'avançar els locals al minut 61 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Romain Ringenburg va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Zapillo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Romain Ringenburg, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Comepipas FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Odilo Feixe que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Corneliu Stanişte es va comportar com un juvenil al minut 4 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Juanma Cernesio quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Narciso Ferroso no va ser aprofitada per en Cándido Rivero que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Comepipas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Odilo Feixe, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Cabiedes de Comepipas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juanma Cernesio.
  • 512 Minuto 26 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Miguel Cabiedes va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.