Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dragon Ball (995685) - NUMANTINA CE CE ASCENDIÓ (1583255) » 726959569: T75/J3/VII

Liga 726959569 Información oficial sobre el partido 726959569 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.96 (38132)

Dragon Ball Alineación oficial del equipo 'Dragon Ball ' en el partido 2 - 3 NUMANTINA CE CE ASCENDIÓ Alineación oficial del equipo 'NUMANTINA CE CE ASCENDIÓ' en el partido
0 - 1 Toni Torras (5')
Vicente Hermoso (20') 1 - 1
Lyubomir Yordanov (38') 2 - 1
Guillermo Campoamor (68') 2 - 2
2 - 3 Toni Torras (84')
Dragon Ball Alineación oficial del equipo 'Dragon Ball ' en el partido 2 - 3 NUMANTINA CE CE ASCENDIÓ Alineación oficial del equipo 'NUMANTINA CE CE ASCENDIÓ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dragon Ball Alineación oficial del equipo 'Dragon Ball ' en el partido 4 - 1 NUMANTINA CE CE ASCENDIÓ Alineación oficial del equipo 'NUMANTINA CE CE ASCENDIÓ' en el partido
Tiene mala suerte 3.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dragon Ball

Goles Goles

  • 113 Minuto 20 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Dragon una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Vicente Hermoso, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 20.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Lyubomir Yordanov, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Dragon se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 38.
  • 125 Minuto 68 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Guillermo Campoamor va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 68. 2-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Laro Salvatierra era fer passades de llarga distància. Al minut 30 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Otilio Ombreiro però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Vicente Hermoso del Dragon ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Otilio Ombreiro, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Vicente Hermoso, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Vicente Hermoso! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 91 minuts, en Juan Luis Iguacel no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Laro Salvatierra de Dragon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Marco Funai, el jugador de Dragon va ser expulsat al minut 84.

NUMANTINA CE CE ASCENDIÓ

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del NUMANTINA van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Toni Torras va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Toni Torras va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Víctor Mena va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pep Vilajeliu, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 264 Minuto 57 (Ocasión de penalti): Passat el minut 57 de partit, NUMANTINA va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. José Martínez de Rodrigo, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 237 Minuto 90 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Víctor Mena va fer al minut 90 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jorge Prado, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.