Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dragon Ball (995685) - RAYO VALLECANO DE MADRID CF (486951) » 726959559: T75/J1/VII

Liga 726959559 Información oficial sobre el partido 726959559 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.96 (38132)

Dragon Ball Alineación oficial del equipo 'Dragon Ball ' en el partido 1 - 1 RAYO VALLECANO DE MADRID CF Alineación oficial del equipo 'RAYO VALLECANO DE MADRID CF' en el partido
谢 (Xie) 伟荣 (Weirong) (69') 1 - 0
1 - 1 Francesc Picart (80')
Dragon Ball Alineación oficial del equipo 'Dragon Ball ' en el partido 1 - 1 RAYO VALLECANO DE MADRID CF Alineación oficial del equipo 'RAYO VALLECANO DE MADRID CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dragon Ball Alineación oficial del equipo 'Dragon Ball ' en el partido 2 - 1 RAYO VALLECANO DE MADRID CF Alineación oficial del equipo 'RAYO VALLECANO DE MADRID CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,7 % 10,8 % 23,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dragon Ball

Goles Goles

  • 108 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Laro Salvatierra és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en 谢 (Xie) 伟荣 (Weirong) perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Álvaro Portela! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Dragon per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan Otilio Ombreiro va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Marco Funai del Dragon ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Dragon va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marco Funai en un 1 contra 1 amb el porter Miguel Torrado, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Marco Funai va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89, Bertín Soares arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Pérez Torres de Dragon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

RAYO VALLECANO DE MADRID CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Francesc Picart que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Alfonso Anaut de VALLECANO, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 87, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!