Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BORREDÀ TEAM (798987) - Nuevo Zaporito C.F. (1431524) » 726959358: T75/J7/VII

Liga 726959358 Información oficial sobre el partido 726959358 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.92 (38128)

BORREDÀ TEAM Alineación oficial del equipo 'BORREDÀ TEAM' en el partido 2 - 2 Nuevo Zaporito C.F. Alineación oficial del equipo 'Nuevo Zaporito C.F.' en el partido
0 - 1 赵 (Zhao) 宇航 (Yuhang) (28')
Yasser El-Hassani (73') 1 - 1
1 - 2 Javier Antonio Ayerra (76')
Jorge Pérez Miguel (79') 2 - 2
BORREDÀ TEAM Alineación oficial del equipo 'BORREDÀ TEAM' en el partido 2 - 2 Nuevo Zaporito C.F. Alineación oficial del equipo 'Nuevo Zaporito C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
BORREDÀ TEAM Alineación oficial del equipo 'BORREDÀ TEAM' en el partido 3 - 3 Nuevo Zaporito C.F. Alineación oficial del equipo 'Nuevo Zaporito C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,1 % 37,4 % 31,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BORREDÀ TEAM

Goles Goles

  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al BORREDÀ una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Yasser El-Hassani, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 73.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Passat el minut 79 de joc, Jorge Pérez Miguel facilitava les coses al BORREDÀ amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Dölf Brunisholz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de BORREDÀ se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Stanisław Chlebus del BORREDÀ ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jorge Pérez Miguel va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En Nico Ghinelli va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 216 Minuto 67 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jussi Kelhä va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Jorge Pérez Miguel, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després de 71 minuts, Yasser El-Hassani va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): BORREDÀ per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 89, quan Yasser El-Hassani va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Nuevo Zaporito C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en 赵 (Zhao) 宇航 (Yuhang) que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Zaporito.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): El jugador de Zaporito Javier Antonio Ayerra va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 76 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Zaporito va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 22, quan Daniel Ciya va quedar-se sol davant el porter Jonathan Sexton, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Javier Antonio Ayerra es va quedar sol davant del porter, al minut 59. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Matteo Mian al minut 68, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Daniel Ciya s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.