Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Orios (1596113) - Ratas C.F (1433457) » 726958183: T75/J7/VII

Liga 726958183 Información oficial sobre el partido 726958183 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.71 (38107)

Orios Alineación oficial del equipo 'Orios' en el partido 2 - 1 Ratas C.F Alineación oficial del equipo 'Ratas C.F' en el partido
Merv Murray (30') 1 - 0
1 - 1 Juan Luis Ayut (76')
Norbert Sisteró (82') 2 - 1
Orios Alineación oficial del equipo 'Orios' en el partido 2 - 1 Ratas C.F Alineación oficial del equipo 'Ratas C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Orios Alineación oficial del equipo 'Orios' en el partido 4 - 1 Ratas C.F Alineación oficial del equipo 'Ratas C.F' en el partido
Tiene mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,4 % 0,9 % 11,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Orios

Goles Goles

  • 139 Minuto 30 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Merv Murray va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Asis Lili per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Orios va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 82 Norbert Sisteró va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Orios, l'equip va recuperar la pilota al minut 6 i va contraatacar. En Plácido Gálvez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Norbert Sisteró del Orios ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Enoc Musoy es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Norbert Sisteró gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Asis Lili va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Paco Pérez Cerro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Ratas C.F

Goles Goles

  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 76 minuts Juan Luis Ayut va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Raúl Pareja va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Luis Valbuena va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Luis Valbuena, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Víctor Miguel Navarro no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 206 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de José Ángel Isaza que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 83, en un 1 contra 1 amb el porter, però Luis Valbuena va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ignacio Piqueras des de l'esquerra.
  • 206 Minuto 86 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 86, tothom va saber perquè en José Ángel Isaza era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.