Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Puigdàlber F. C. (1430413) - Mundos F.C. (1591266) » 726958181: T75/J7/VII

Liga 726958181 Información oficial sobre el partido 726958181 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.71 (38107)

Puigdàlber F. C. Alineación oficial del equipo 'Puigdàlber F. C.' en el partido 1 - 3 Mundos F.C. Alineación oficial del equipo 'Mundos F.C.' en el partido
José Solana (40') 1 - 0
1 - 1 Kit Jacobs (41')
1 - 2 Titus Syakalima (42')
1 - 3 Johnny Harkhoe (90')
Puigdàlber F. C. Alineación oficial del equipo 'Puigdàlber F. C.' en el partido 1 - 3 Mundos F.C. Alineación oficial del equipo 'Mundos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Puigdàlber F. C. Alineación oficial del equipo 'Puigdàlber F. C.' en el partido 2 - 3 Mundos F.C. Alineación oficial del equipo 'Mundos F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 33,1 % 38,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puigdàlber F. C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 40 gràcies a la jugada de José Solana, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 el Puigdàlber va posar setge sobre la defensa central visitant però en Dan Hergård no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El Puigdàlber va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Cosme Ciguri la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Pablo Bardem de Puigdàlber va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Mundos F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 41 minuts Kit Jacobs va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 137 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 42 una excel·lent centrada de Maiko Wiesener va arribar a Titus Syakalima, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Johnny Harkhoe de Mundos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 90. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Leopold Cortell va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Luís Filipe Pereira Silva, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Titus Syakalima ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Cristo Zatón quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luís Filipe Pereira Silva, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Enrique Prado, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 77 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Mundos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 207 Minuto 85 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Ismael Docal de Mundos no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kit Jacobs de Mundos es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ismael Docal de Mundos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.