Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Violadores del Verso (1595983) - Competa Luchadores (1422013) » 726957642: T75/J12/VII

Liga 726957642 Información oficial sobre el partido 726957642 en Hattrick

27.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VII.61 (38097)

Violadores del Verso Alineación oficial del equipo 'Violadores del Verso' en el partido 1 - 2 Competa Luchadores Alineación oficial del equipo 'Competa Luchadores' en el partido
Bernardino Elge (43') 1 - 0
1 - 1 José Entralgo (71')
1 - 2 Francisco Soto Maldonado (75')
Violadores del Verso Alineación oficial del equipo 'Violadores del Verso' en el partido 1 - 2 Competa Luchadores Alineación oficial del equipo 'Competa Luchadores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Violadores del Verso Alineación oficial del equipo 'Violadores del Verso' en el partido 1 - 1 Competa Luchadores Alineación oficial del equipo 'Competa Luchadores' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,5 % 8,8 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Violadores del Verso

Goles Goles

  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Alejandro Brihuega va acabar en una passada genial cap al jugador de VdV Bernardino Elge, que va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 42 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Alejandro Brihuega quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Justo Briceño.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): César Eliot de VdV va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Competa Luchadores

Goles Goles

  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): En Francisco Orte entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Luchadores, un peu providencial d'en José Entralgo va situar el 1-1 al panell digital.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): En Francisco Soto Maldonado va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): José Entralgo va marcar al minut 32 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Luchadores a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ireber Lanborena va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): En Francisco Orte va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Ureña de Luchadores va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ireber Lanborena de Luchadores es va guanyar la targeta groga merescudament.