Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guerreros Astures (1460007) - Moliu Team (1588050) » 726957474: T75/J12/VII

Liga 726957474 Información oficial sobre el partido 726957474 en Hattrick

27.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VII.58 (38094)

Guerreros Astures Alineación oficial del equipo 'Guerreros Astures' en el partido 5 - 0 Moliu Team Alineación oficial del equipo 'Moliu Team' en el partido
Pastor Lóstrego (57') 1 - 0
Pastor Lóstrego (70') 2 - 0
David Laurnagaray (72') 3 - 0
Gus Buchan (77') 4 - 0
Nevio Summo (80') 5 - 0
Guerreros Astures Alineación oficial del equipo 'Guerreros Astures' en el partido 5 - 0 Moliu Team Alineación oficial del equipo 'Moliu Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Guerreros Astures Alineación oficial del equipo 'Guerreros Astures' en el partido 6 - 0 Moliu Team Alineación oficial del equipo 'Moliu Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guerreros Astures

Goles Goles

  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Passats 57 minuts, Pastor Lóstrego, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Guerreros es posava per davant!
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Guerreros va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Pastor Lóstrego des de dins de l'àrea.
  • 135 Minuto 72 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, David Laurnagaray va marcar el 3 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, Guerreros va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Gus Buchan, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Guerreros va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Nevio Summo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a Guerreros per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Nevio Summo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Guerreros va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 32 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pastor Lóstrego ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 225 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En David Laurnagaray de Guerreros va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Guerreros va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Conrado Eibe en un 1 contra 1 amb el porter Víctor Guiu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Guerreros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Guerau Llabrés va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Víctor Guiu.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Gus Buchan del Guerreros ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Víctor Guiu al minut 73 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan David Laurnagaray va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fredu Dimech de Guerreros es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gus Buchan.

Moliu Team

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Eric Lligé després que el jugador de Moliu li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.