Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Preuben Rats FC (1416200) - Titan Hearts (1416138) » 726957201: T75/J14/VII

Liga 726957201 Información oficial sobre el partido 726957201 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.53 (38089)

Preuben Rats FC Alineación oficial del equipo 'Preuben Rats FC' en el partido 3 - 2 Titan Hearts Alineación oficial del equipo 'Titan Hearts' en el partido
Gustavo Villaescusa (12') 1 - 0
1 - 1 Luis Víctor Huelves (32')
Xiao Do Sil (36') 2 - 1
2 - 2 Joan Rocabertí (52')
Juan Osborne (82') 3 - 2
Preuben Rats FC Alineación oficial del equipo 'Preuben Rats FC' en el partido 3 - 2 Titan Hearts Alineación oficial del equipo 'Titan Hearts' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Preuben Rats FC Alineación oficial del equipo 'Preuben Rats FC' en el partido 6 - 0 Titan Hearts Alineación oficial del equipo 'Titan Hearts' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Preuben Rats FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): El jugador Gustavo Villaescusa de Preuben, després de 12 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 36 gràcies a la jugada de Xiao Do Sil, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 els aficionats van embogir quan en Juan Osborne va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Preuben.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ignacio Castro-Pinos per poc que no incrementa el marcador al minut 23. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Bernardino Odriozola va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Osborne de Preuben va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Preuben va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gaspar Amboaxe en un 1 contra 1 amb el porter Bernardino Odriozola, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Bernardino Odriozola al minut 90 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Félix Valles va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Osborne es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Titan Hearts

Goles Goles

  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Hearts eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 32, Luis Víctor Huelves va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Preuben. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Joan Rocabertí la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Hearts es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 52.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Hearts Gabriel Guzmán quasi marca al minut 35 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Aram Amades l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): En Joan Rocabertí va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kevin Martínez de Franco de Hearts es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Soriano Bisbal de Hearts es va guanyar la targeta groga merescudament.