Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Chana (123763) - Curtis (774336) » 726956343: T75/J9/VII

Liga 726956343 Información oficial sobre el partido 726956343 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.38 (38074)

La Chana Alineación oficial del equipo 'La Chana' en el partido 6 - 0 Inter Greoni Alineación oficial del equipo 'Inter Greoni' en el partido
David Gómez de la Serna (9') 1 - 0
Iván Macías Ramírez (23') 2 - 0
August Baardman (27') 3 - 0
August Baardman (66') 4 - 0
Rolf Seymour (72') 5 - 0
Josep Alberó (86') 6 - 0
La Chana Alineación oficial del equipo 'La Chana' en el partido 6 - 0 Inter Greoni Alineación oficial del equipo 'Inter Greoni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
La Chana Alineación oficial del equipo 'La Chana' en el partido 5 - 0 Inter Greoni Alineación oficial del equipo 'Inter Greoni' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Chana

Goles Goles

  • 115 Minuto 9 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 9 minuts de joc, David Gómez de la Serna, corrent com un esperitat, superà primer Aitor Galdós per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Amb 23 minuts jugats, en Iván Macías Ramírez va augmentar l'avantatge de Chana a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Chana va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Josep Alberó, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en August Baardman que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en August Baardman, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Chana al minut 72, que va llançar ajustat al pal en Rolf Seymour. 5 - 0 pels locals.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Greoni. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Josep Alberó la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Chana es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 6 - 0 arribava al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Josep Alberó. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Barrett Fulton una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Alfonso Granda va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Iván Macías Ramírez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El Chana ho intentava per la dreta per mitjà de August Baardman, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Raymond Wals gairebé va marcar per a Chana des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rolf Seymour de Chana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Inter Greoni

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 14 (Ocasión de penalti): En Pau Llobregat va llençar un penal al minut 14. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Petec es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.