Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rebotes FC (313544) - udc salamca ascesoiu (1334496) » 726955995: T75/J6/VII

Liga 726955995 Información oficial sobre el partido 726955995 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.32 (38068)

Rebotes FC Alineación oficial del equipo 'Rebotes FC' en el partido 2 - 1 udc salamca ascesoiu Alineación oficial del equipo 'udc salamca ascesoiu' en el partido
0 - 1 Xoán Chas (8')
Cameron Kenny (16') 1 - 1
Garindo Graxirena (75') 2 - 1
Rebotes FC Alineación oficial del equipo 'Rebotes FC' en el partido 2 - 1 udc salamca ascesoiu Alineación oficial del equipo 'udc salamca ascesoiu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rebotes FC Alineación oficial del equipo 'Rebotes FC' en el partido 2 - 0 udc salamca ascesoiu Alineación oficial del equipo 'udc salamca ascesoiu' en el partido
Tiene un resultado normal 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rebotes FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16, Rebotes aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Cameron Kenny va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Rebotes prenia la batuta de l'encontre al minut 75, quan en Garindo Graxirena va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Etxahun Berro va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Felipe Cayuela va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Óscar Gaizaráin del Rebotes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Rebotes van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mariano Gomar va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mariano Gomar de Rebotes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

udc salamca ascesoiu

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): ascesoiu agafava avantatge al minut 8 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Xoán Chas amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Ernesto Higuera va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Xoán Chas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): ascesoiu va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 69, quan Juan Carlos Ridao va quedar-se sol davant el porter Rabeh Rezzak, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): ascesoiu va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rabeh Rezzak va desviar el xut final de Juan Carlos Ridao després d'una sèrie de rebots i molta confusió.