Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E Segrià (772492) - Gargaxu F.C. (795206) » 726955817: T75/J4/VII

Liga 726955817 Información oficial sobre el partido 726955817 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.29 (38065)

C.E Segrià Alineación oficial del equipo 'C.E Segrià' en el partido 0 - 2 Gargaxu F.C. Alineación oficial del equipo 'Gargaxu F.C.' en el partido
0 - 1 Sergio Estremera (71')
0 - 2 David Ubalde (76')
C.E Segrià Alineación oficial del equipo 'C.E Segrià' en el partido 0 - 2 Gargaxu F.C. Alineación oficial del equipo 'Gargaxu F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.E Segrià Alineación oficial del equipo 'C.E Segrià' en el partido 0 - 5 Gargaxu F.C. Alineación oficial del equipo 'Gargaxu F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E Segrià

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Segrià van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en José Antonio Ancín va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Narciso Fernández Navarrete.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Antonio Ancín de Segrià la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abel Sáiz Lucas de Segrià va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Abel Sáiz Lucas va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Gargaxu F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Passats 71 minuts de partit, Gargaxu es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Sergio Estremera es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 76, Gargaxu va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser David Ubalde.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Rodolfo Monsalbe va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rafael Del Pino, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Christian Mel ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Christian Mel que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Abdelmoughni Chemlawi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 36 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 de partit, Sergio Estremera quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Gargaxu va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rafael Del Pino va desviar el xut final de Joaquín Ciria després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, un refús desafortunat de Rafael Del Pino, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sergio Estremera no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Joaquín Ciria de Gargaxu va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.