Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sao Paulo Fernandez (315087) - Fénix Club Deportivo (1338184) » 726955179: T75/J12/VII

Liga 726955179 Información oficial sobre el partido 726955179 en Hattrick

27.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VII.17 (38053)

Sao Paulo Fernandez Alineación oficial del equipo 'Sao Paulo Fernandez' en el partido 3 - 1 Fénix Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'Fénix Club Deportivo' en el partido
Ethan Goossens (10') 1 - 0
Ethan Goossens (54') 2 - 0
Zděnek Švenda (70') 3 - 0
3 - 1 Ditlev Fagerberg (75')
Sao Paulo Fernandez Alineación oficial del equipo 'Sao Paulo Fernandez' en el partido 3 - 1 Fénix Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'Fénix Club Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sao Paulo Fernandez Alineación oficial del equipo 'Sao Paulo Fernandez' en el partido 3 - 0 Fénix Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'Fénix Club Deportivo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sao Paulo Fernandez

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ethan Goossens, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Fernandez se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 10.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ethan Goossens es va introduir dins la defensa central al minut 54, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Zděnek Švenda, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Fernandez.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Ethan Goossens gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Horaţiu Năsulea va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Horaţiu Năsulea al minut 28 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Wastl Früngel va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Ethan Goossens gairebé va marcar per a Fernandez des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Passaven 71 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Adrian Bega va rematar alt.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Chema Robledo va entorpir al marcador d'en Ethan Goossens per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Wastl Früngel de Fernandez gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Alberto Bastida una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Horaţiu Năsulea va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Fénix Club Deportivo

Goles Goles

  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Deportivo va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Ditlev Fagerberg, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Jaakko Haavisto va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Deportivo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 30 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Stefan Georg Zelezny va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Deportivo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mateo Erstić, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 60 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Stefan Georg Zelezny de Deportivo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.