Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Kope FC (440138) - F.C Garriguella (1591594) » 726954818: T75/J6/VII

Liga 726954818 Información oficial sobre el partido 726954818 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.11 (38047)

La Kope FC Alineación oficial del equipo 'La Kope FC' en el partido 1 - 2 F.C Garriguella Alineación oficial del equipo 'F.C Garriguella' en el partido
0 - 1 Enrique Fernández Romero (9')
0 - 2 Urtun Baraibar (81')
Serxio Bacoi (89') 1 - 2
La Kope FC Alineación oficial del equipo 'La Kope FC' en el partido 1 - 2 F.C Garriguella Alineación oficial del equipo 'F.C Garriguella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
La Kope FC Alineación oficial del equipo 'La Kope FC' en el partido 1 - 8 F.C Garriguella Alineación oficial del equipo 'F.C Garriguella' en el partido
Tiene un resultado normal 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Kope FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 89 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Serxio Bacoi, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Kope a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 73 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Serxio Bacoi quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Víctor Iríbar després que el jugador de Kope li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Santiago Pino Campos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rubén Mainez García de Kope la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C Garriguella

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 9, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Enrique Fernández Romero es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al 81 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Garriguella augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Urtun Baraibar es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 David Moya va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Santiago Fernández Roces, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Andrea Panigutto, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 44 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Garriguella va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 225 Minuto 55 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Santiago Fernández Roces es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Zaki Azizou es va quedar sol davant del porter, al minut 82. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Santiago Fernández Roces de Garriguella va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Zaki Azizou de Garriguella va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.