Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kakapus (799369) - SALMANCA USD CF ASCENSO (1580264) » 726954600: T75/J7/VII

Liga 726954600 Información oficial sobre el partido 726954600 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.7 (38043)

kakapus Alineación oficial del equipo 'kakapus' en el partido 3 - 0 SALMANCA USD CF ASCENSO Alineación oficial del equipo 'SALMANCA USD CF ASCENSO' en el partido
Fernando Pinto (14') 1 - 0
Sebastián Méndez Ortiz (33') 2 - 0
Jaime Ostos Pérez (55') 3 - 0
kakapus Alineación oficial del equipo 'kakapus' en el partido 3 - 0 SALMANCA USD CF ASCENSO Alineación oficial del equipo 'SALMANCA USD CF ASCENSO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
kakapus Alineación oficial del equipo 'kakapus' en el partido 2 - 1 SALMANCA USD CF ASCENSO Alineación oficial del equipo 'SALMANCA USD CF ASCENSO' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,1 % 1,9 % 15,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kakapus

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): kakapus s'avançava al marcador al minut 14, després d'un rebot que va caçar en Fernando Pinto per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan kakapus va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Sebastián Méndez Ortiz des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de kakapus pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jaime Ostos Pérez va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): kakapus va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sebastián Méndez Ortiz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 41 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Saïfeddine Yamani, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Fernando Pinto de kakapus va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 54 (Ocasión de falta): Raúl Varas Durán va sorprendre Manolo Río amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gonzalo Rojas estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Avelino Zapatero, als 77 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Gilimón de kakapus es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Buelga de kakapus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

SALMANCA USD CF ASCENSO

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Nil Urgell va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de 郑 (Zheng) 祖鸿 (Zuhong) la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de SALMANCA havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Pedro Quadros va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Nil Urgell de SALMANCA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63 de partit, Nil Urgell de SALMANCA va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Puig de SALMANCA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.