Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fanboys (124102) - Dopico Team (1336778) » 726954430: T75/J6/VII

Liga 726954430 Información oficial sobre el partido 726954430 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.4 (38040)

Fanboys Alineación oficial del equipo 'Fanboys' en el partido 0 - 4 Dopico Team Alineación oficial del equipo 'Dopico Team' en el partido
0 - 1 Jon van Zwam (6')
0 - 2 Werner Marxer (39')
0 - 3 Werner Marxer (77')
0 - 4 Salvador Cabarrús (89')
Fanboys Alineación oficial del equipo 'Fanboys' en el partido 0 - 4 Dopico Team Alineación oficial del equipo 'Dopico Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fanboys Alineación oficial del equipo 'Fanboys' en el partido 0 - 3 Dopico Team Alineación oficial del equipo 'Dopico Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fanboys

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FNB, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Iván Cabasés va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 208 Minuto 47 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Félix Folch de FNB va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Cornel Sâmboan que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Dopico Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Al minut 6 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Jon van Zwam que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 108 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 2 s'ha de veure repetit: en Waldemar Figas de Dopico va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Werner Marxer, que no va perdonar.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Werner Marxer va aprofitar un error defensiu al minut 77, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Dopico.
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Salvador Cabarrús de Dopico va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 4 per als visitants al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Werner Marxer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Viktor Eide després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Víctor Olavarrieta va poder desviar-lo a córner.
  • 239 Minuto 42 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jordi Llavià va marxar de Mauro Mar Zueros en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Dopico van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Werner Marxer va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Víctor Olavarrieta va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Werner Marxer, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Waldemar Figas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Víctor Olavarrieta, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Werner Marxer. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jordi Llavià de Dopico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ramón Equióiz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.