Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rojobots FC (122344) - Javtin TM (799009) » 726954143: T75/J5/VI

Liga 726954143 Información oficial sobre el partido 726954143 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.1023 (15341)

Rojobots FC Alineación oficial del equipo 'Rojobots FC' en el partido 2 - 0 Javtin TM Alineación oficial del equipo 'Javtin TM' en el partido
Xavier Mulet (26') 1 - 0
Simón Pombo (70') 2 - 0
Rojobots FC Alineación oficial del equipo 'Rojobots FC' en el partido 2 - 0 Javtin TM Alineación oficial del equipo 'Javtin TM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rojobots FC Alineación oficial del equipo 'Rojobots FC' en el partido 2 - 0 Javtin TM Alineación oficial del equipo 'Javtin TM' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rojobots FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Rojobots va ser Xavier Mulet.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Simón Pombo va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Xavier Mulet va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Lars Haaf, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 209 Minuto 11 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Carlo Lion? Un error clamorós seu va donar a Nino Hüssy una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12, Alberto Altuna arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Lars Haaf va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rojobots.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rojobots sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Josepp Antunes, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 34 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): En Alberto Altuna es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El jugador local Simón Pombo per poc que no incrementa el marcador al minut 54. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Joan Martí Gardeñes va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jesús Martínez va superar els defenses rivals per velocitat al minut 72 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alberto Altuna de Rojobots va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Javtin TM

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Javtin va tenir l'empat a l'abast de la mà quan David Rivera es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Gregório Freitas Jesus de Javtin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Gregório Freitas Jesus va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.