Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Foios UD (436903) - SadeTeam (779088) » 726953884: T75/J10/VI

Liga 726953884 Información oficial sobre el partido 726953884 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.1018 (15336)

Foios UD Alineación oficial del equipo 'Foios UD' en el partido 0 - 5 SadeTeam Alineación oficial del equipo 'SadeTeam' en el partido
0 - 1 Peter Laughlin (20')
0 - 2 Yannick Gaboriau (23')
0 - 3 José Manuel Soria (32')
0 - 4 Cem Hakan Gülek (71')
0 - 5 Peter Laughlin (72')
Foios UD Alineación oficial del equipo 'Foios UD' en el partido 0 - 5 SadeTeam Alineación oficial del equipo 'SadeTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Foios UD Alineación oficial del equipo 'Foios UD' en el partido 0 - 2 SadeTeam Alineación oficial del equipo 'SadeTeam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Foios UD

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Foios, l'equip va recuperar la pilota al minut 4 i va contraatacar. En Efrén Cubillos va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Foios sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Iván Plasencia, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 79 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Valtierra es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

SadeTeam

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Foios. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Peter Laughlin la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del SadeTeam es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 20.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Yannick Gaboriau va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, José Manuel Soria va augmentar l'avantatge de SadeTeam a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 71 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de SadeTeam. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Cem Hakan Gülek xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Peter Laughlin de SadeTeam va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 72. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Peter Laughlin, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Yannick Gaboriau va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Marcelino Robledillo López va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Cem Hakan Gülek, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 33 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. SadeTeam va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En José Manuel Soria va fer al minut 73 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Teodor Stepănescu, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Cem Hakan Gülek va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Cem Hakan Gülek després de 80 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Damián Calveri va poder desviar-lo a córner.