Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Guingueta (1434137) - piedrabuena (440751) » 726953698: T75/J6/VI

Liga 726953698 Información oficial sobre el partido 726953698 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.1015 (15333)

La Guingueta Alineación oficial del equipo 'La Guingueta' en el partido 4 - 4 piedrabuena Alineación oficial del equipo 'piedrabuena' en el partido
Joanot Vilahur (5') 1 - 0
1 - 1 Juho Isojärvi (13')
1 - 2 Juho Isojärvi (29')
Răzvan Căprărin (38') 2 - 2
Răzvan Căprărin (39') 3 - 2
David Pujals (40') 4 - 2
4 - 3 Jerzy Haliński (76')
4 - 4 Aron Singotiko (90')
La Guingueta Alineación oficial del equipo 'La Guingueta' en el partido 4 - 4 piedrabuena Alineación oficial del equipo 'piedrabuena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
La Guingueta Alineación oficial del equipo 'La Guingueta' en el partido 6 - 1 piedrabuena Alineación oficial del equipo 'piedrabuena' en el partido
Tiene mala suerte 6.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Guingueta

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 els aficionats van embogir quan en Joanot Vilahur va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Guingueta.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): En Ildefontso Ezurmendia entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Guingueta, un peu providencial d'en Răzvan Căprărin va situar el 2-2 al panell digital.
  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 39 minuts, Răzvan Căprărin va superar per velocitat Helmut Reed per posar el 3 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Guingueta pel centre va donar un gran resultat: el gol de David Pujals va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Guingueta la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): Guingueta van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 74 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Abelardo Matas no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Enrique Guilla s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joanot Vilahur de Guingueta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

piedrabuena

Goles Goles

  • 162 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 13 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Juho Isojärvi de piedrabuena marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 29, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Juho Isojärvi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 153 Minuto 76 (Gol por la derecha): piedrabuena van aconseguir el 4 - 3 que retallava diferències al minut 76 quan Jerzy Haliński sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 163 Minuto 90 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 90. L'anotador per piedrabuena va ser Aron Singotiko, que així va deixar el marcador en 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Donig Kystyryan va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del piedrabuena van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Donig Kystyryan, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del piedrabuena va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Aron Singotiko no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Jerzy Haliński de piedrabuena va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Udassi.