Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aleatorios Cracks (436389) - gamo (1415029) » 726953608: T75/J12/VI

Liga 726953608 Información oficial sobre el partido 726953608 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.1013 (15331)

Aleatorios Cracks Alineación oficial del equipo 'Aleatorios Cracks' en el partido 2 - 2 gamo Alineación oficial del equipo 'gamo' en el partido
0 - 1 Olegario Quiroz (35')
0 - 2 Martin Kutter (39')
Igortz Konderena (55') 1 - 2
Lázaro Valdés (77') 2 - 2
Aleatorios Cracks Alineación oficial del equipo 'Aleatorios Cracks' en el partido 2 - 2 gamo Alineación oficial del equipo 'gamo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aleatorios Cracks Alineación oficial del equipo 'Aleatorios Cracks' en el partido 2 - 1 gamo Alineación oficial del equipo 'gamo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aleatorios Cracks

Goles Goles

  • 104 Minuto 55 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Aleatorios al minut 55. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Igortz Konderena va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Passat el minut 77 de joc, Lázaro Valdés facilitava les coses al Aleatorios amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Paco Salvado va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Víctor Pardo, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Víctor Pardo va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Jonathan Butragueño va estar a punt de marcar al minut 38 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jonathan Butragueño no s'ho podia creure.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Aleatorios enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Raúl Moncayo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Aleatorios per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 89, quan Ricardo Villa va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricardo Villa de Aleatorios va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

gamo

Goles Goles

  • 186 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de gamo amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Olegario Quiroz, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 39 minuts quan Martin Kutter va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a gamo.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Olegario Quiroz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Juho Yli-Karjanmaa va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 48, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 54, Martin Kutter de gamo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.