Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Soderflag (1584606) - ACuchilluRacing Team (1334102) » 726953542: T75/J9/VI

Liga 726953542 Información oficial sobre el partido 726953542 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.1012 (15330)

Soderflag Alineación oficial del equipo 'Soderflag' en el partido 3 - 2 ACuchilluRacing Team Alineación oficial del equipo 'ACuchilluRacing Team' en el partido
0 - 1 Valter Di Tomasso (27')
Alfonso Menéndez (36') 1 - 1
Christopher Ferriol (68') 2 - 1
Erwann Magnin (77') 3 - 1
3 - 2 Cristian Atudorei (86')
Soderflag Alineación oficial del equipo 'Soderflag' en el partido 3 - 2 ACuchilluRacing Team Alineación oficial del equipo 'ACuchilluRacing Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Soderflag Alineación oficial del equipo 'Soderflag' en el partido 3 - 0 ACuchilluRacing Team Alineación oficial del equipo 'ACuchilluRacing Team' en el partido
Tiene un resultado normal 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soderflag

Goles Goles

  • 110 Minuto 36 (Gol de falta): Soderflag equilibrava els comptes al minut 36 quan en Alfonso Menéndez va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Christopher Ferriol ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Soderflag es posava per davant 2 a 1.
  • 108 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 77, en Javier Rodríguez Mazo la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Erwann Magnin que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Soderflag per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 18, quan Christopher Ferriol va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Christopher Ferriol va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Chiscu Arbonés del Soderflag ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 209 Minuto 59 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Radu Rodríguez Mazo van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Jim Fraser a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Soderflag va estar a punt de posar-se per davant al minut 60 però Christopher Ferriol va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Javier Rodríguez Mazo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Tony Flood va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Tony Flood al minut 87 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ramón Donesteve va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

ACuchilluRacing Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 27, quan Valter Di Tomasso va posar els visitants ACuchilluRacing per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 152 Minuto 86 (Gol por la izquierda): ACuchilluRacing va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Cristian Atudorei va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): ACuchilluRacing va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 44, quan Manuel Lucio-Villegas va quedar-se sol davant el porter Lars Mousing, però aquest va poder aturar el xut.