Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Amazon (777186) - los peste a pies (434678) » 726953467: T75/J5/VI

Liga 726953467 Información oficial sobre el partido 726953467 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.1011 (15329)

F.C Amazon Alineación oficial del equipo 'F.C Amazon' en el partido 2 - 1 los peste a pies Alineación oficial del equipo 'los peste a pies' en el partido
Gabi Medianu (38') 1 - 0
1 - 1 Miguel Ángel Guzmán del Val (39')
Sergio Landen (43') 2 - 1
F.C Amazon Alineación oficial del equipo 'F.C Amazon' en el partido 2 - 1 los peste a pies Alineación oficial del equipo 'los peste a pies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C Amazon Alineación oficial del equipo 'F.C Amazon' en el partido 6 - 0 los peste a pies Alineación oficial del equipo 'los peste a pies' en el partido
Es un cenizo 6.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Amazon

Goles Goles

  • 120 Minuto 38 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 38, indicava inequívocament que en Gabi Medianu va saber trobar la xarxa rival. Amazon desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats van embogir quan en Sergio Landen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Amazon.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Amazon va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 26 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gabi Medianu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Cosmin Miroslav va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 235 Minuto 37 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de 霍 (Huo) 靖亦 (Jingyi) es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 37, però el porter va aturar el seu xut.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sergio Landen per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Carsten Kasseckert va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sergio Landen de Amazon va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Sergio Landen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Carsten Kasseckert va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Amazon ho intentava per la dreta per mitjà de 霍 (Huo) 靖亦 (Jingyi), però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Luis Verga de Amazon es va guanyar la targeta groga merescudament.

los peste a pies

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 39 minuts Miguel Ángel Guzmán del Val va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Paweł Paczos que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en José Luis Verga no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Francesco De virgiliis estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 215 Minuto 85 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Juan Carlos Antiman quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del los peste sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Władysław Jantas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 87 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Riobóo.