Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salamanca Hattrick Club (437316) - Peñascal c.f. (1365231) » 726953202: T75/J8/VI

Liga 726953202 Información oficial sobre el partido 726953202 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.1006 (15324)

Salamanca Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Salamanca Hattrick Club' en el partido 0 - 2 Peñascal c.f. Alineación oficial del equipo 'Peñascal c.f.' en el partido
0 - 1 Yoram Eliav (68')
0 - 2 Emilian Karyś (76')
Salamanca Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Salamanca Hattrick Club' en el partido 0 - 2 Peñascal c.f. Alineación oficial del equipo 'Peñascal c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Salamanca Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Salamanca Hattrick Club' en el partido 0 - 2 Peñascal c.f. Alineación oficial del equipo 'Peñascal c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salamanca Hattrick Club

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): Paulo Iglesias hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Semero Andiola havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Salamanca va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Raúl Casasana, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Valentín Gama de Salamanca es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Semero Andiola de Salamanca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Peñascal c.f.

Goles Goles

  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Yoram Eliav quedar desmarcat i marcar per a Peñascal al minut 68. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Emilian Karyś va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, un refús desafortunat de Ignacio Venero, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Emilian Karyś no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Peñascal va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Emilian Karyś va quedar-se sol davant el porter Ignacio Venero, però aquest va poder aturar el xut.
  • 216 Minuto 26 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 26 en Yoram Eliav ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Emilian Karyś el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Andrea Braidot va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 56, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ignacio Venero va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Andrea Braidot després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ignacio Venero va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raimundo Nonato Brito de Peñascal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.