Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salamanca Hattrick Club (437316) - Kherry Caverga F.C (990556) » 726953175: T75/J1/VI

Liga 726953175 Información oficial sobre el partido 726953175 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.1006 (15324)

Salamanca Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Salamanca Hattrick Club' en el partido 0 - 0 Kherry Caverga F.C Alineación oficial del equipo 'Kherry Caverga F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Salamanca Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Salamanca Hattrick Club' en el partido 0 - 1 Kherry Caverga F.C Alineación oficial del equipo 'Kherry Caverga F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salamanca Hattrick Club

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 49, el Salamanca estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Víctor Baquerín va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 219 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Salamanca va estar a punt d'arribar en un córner. En Diego Plasencia va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Semero Andiola de Salamanca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Kherry Caverga F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Caverga sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Miguel Rueda, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 33 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 274 Minuto 48 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en David Frera que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrea Inclimona.