Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lomalinda Suns (801968) - FC Spartak de Catalunya (797516) » 726952534: T75/J9/VI

Liga 726952534 Información oficial sobre el partido 726952534 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.994 (15312)

Lomalinda Suns Alineación oficial del equipo 'Lomalinda Suns' en el partido 3 - 0 FC Spartak de Catalunya Alineación oficial del equipo 'FC Spartak de Catalunya' en el partido
Augustus van der Sar (33') 1 - 0
Víctor Ribes (34') 2 - 0
Sisto Bronzatti (36') 3 - 0
Lomalinda Suns Alineación oficial del equipo 'Lomalinda Suns' en el partido 3 - 0 FC Spartak de Catalunya Alineación oficial del equipo 'FC Spartak de Catalunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Lomalinda Suns Alineación oficial del equipo 'Lomalinda Suns' en el partido 5 - 0 FC Spartak de Catalunya Alineación oficial del equipo 'FC Spartak de Catalunya' en el partido
Tiene mala suerte 5.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lomalinda Suns

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 33 gràcies a la jugada de Augustus van der Sar, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Lomalinda va augmentar la diferència quan Víctor Ribes no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Lomalinda va aconseguir el 3 - 0 quan Sisto Bronzatti va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Amb 5 minuts disputats, Giancarlo De biagi gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Fahrettin Naulaerts va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Augustus van der Sar va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Fahrettin Naulaerts va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El Lomalinda ho intentava per la dreta per mitjà de Agripino Castrocan, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Augustus van der Sar de Lomalinda va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 206 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 67, tothom va saber perquè en Jean-Maxime Blachère era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 70 quan Eddy Orgee de Lomalinda gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Marco Dorante després que el jugador de Lomalinda li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

FC Spartak de Catalunya

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elroy Levy.
  • 513 Minuto 56 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Elroy Levy va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Catalunya va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.