Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ceba Fregida CF (1368519) - Gypsy Santako (123278) » 726952466: T75/J6/VI

Liga 726952466 Información oficial sobre el partido 726952466 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.993 (15311)

Ceba Fregida CF Alineación oficial del equipo 'Ceba Fregida CF' en el partido 0 - 2 Gypsy Santako Alineación oficial del equipo 'Gypsy Santako' en el partido
0 - 1 Aman Trujillo (22')
0 - 2 Francisco Jorge Barbosa Dias (36')
Ceba Fregida CF Alineación oficial del equipo 'Ceba Fregida CF' en el partido 0 - 2 Gypsy Santako Alineación oficial del equipo 'Gypsy Santako' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ceba Fregida CF Alineación oficial del equipo 'Ceba Fregida CF' en el partido 0 - 2 Gypsy Santako Alineación oficial del equipo 'Gypsy Santako' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ceba Fregida CF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Iurgi Fontecha va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Fregida que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Fregida van sortir al contraatac al minut 67, però Raymond Bruineman va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raymond Bruineman de Fregida es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Danin Šmrkić de Fregida amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Gypsy Santako

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Aman Trujillo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Santako.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 36 de partit va donar a Santako l'avantatge per 0 - 2. Francisco Jorge Barbosa Dias en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Santako que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Horácio Noronha, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Aman Trujillo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 César Naranjo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Aman Trujillo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, el Santako va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Gregorio Galindo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 207 Minuto 62 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Manuel Urtueta va enviar un xut des de 40 metres al minut 62, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Eleodoro Cambeo després de 66 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter César Naranjo va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Gregorio Galindo de Santako va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.