Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

danyscomando (314508) - Quality Academy FC (1334311) » 726952272: T75/J14/VI

Liga 726952272 Información oficial sobre el partido 726952272 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.989 (15307)

danyscomando Alineación oficial del equipo 'danyscomando' en el partido 2 - 1 Quality Academy FC Alineación oficial del equipo 'Quality Academy FC' en el partido
0 - 1 Aaron Careta (41')
Tiberiu Paţ (52') 1 - 1
Michael Prager (78') 2 - 1
danyscomando Alineación oficial del equipo 'danyscomando' en el partido 2 - 1 Quality Academy FC Alineación oficial del equipo 'Quality Academy FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
danyscomando Alineación oficial del equipo 'danyscomando' en el partido 0 - 1 Quality Academy FC Alineación oficial del equipo 'Quality Academy FC' en el partido
Tiene suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

danyscomando

Goles Goles

  • 140 Minuto 52 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el danyscomando va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Tiberiu Paţ aconseguint el 1 - 1.
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de danyscomando eren letals, i Michael Prager va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 11 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Tiberiu Paţ quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de danyscomando va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Piotr Michalczak va sortir per sobre el travesser.

Quality Academy FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 41, quan Aaron Careta va posar els visitants Quality per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, un refús desafortunat de Elio Schirinzi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gogor Almoniga no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Seguís Osorio Acevedo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Elio Schirinzi, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rafa Fuentes Martínez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51 Elio Schirinzi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Seguís Osorio Acevedo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Xavier Leroy va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 65, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Elio Schirinzi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Quality va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Elio Schirinzi va desviar el xut final de Aaron Careta després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Juan Jesús Velasco Manrique va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, 钱 (Qian) 泽才 (Zecai) de Quality va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aaron Careta.