Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Llefià (993272) - F.C. Falsa Sociedad (1458645) » 726952154: T75/J12/VI

Liga 726952154 Información oficial sobre el partido 726952154 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.987 (15305)

RCD Llefià Alineación oficial del equipo 'RCD Llefià' en el partido 1 - 1 F.C. Falsa Sociedad Alineación oficial del equipo 'F.C. Falsa Sociedad' en el partido
Pere Lluís Estradé (34') 1 - 0
1 - 1 José Luis Moncada Maza (59')
RCD Llefià Alineación oficial del equipo 'RCD Llefià' en el partido 1 - 1 F.C. Falsa Sociedad Alineación oficial del equipo 'F.C. Falsa Sociedad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RCD Llefià Alineación oficial del equipo 'RCD Llefià' en el partido 2 - 0 F.C. Falsa Sociedad Alineación oficial del equipo 'F.C. Falsa Sociedad' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Llefià

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Llefià s'avançava al marcador al minut 34, després d'un rebot que va caçar en Pere Lluís Estradé per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Anton Skytte del Llefià ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Dik Lette una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Karl-Evert Killby va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Petar Angelov va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Llefià va estar a punt de posar-se per davant al minut 65 però Anton Skytte va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Massimiliano Rizzetto! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 82 per blocar una centrada d'en Dik Lette va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Llefià.
  • 209 Minuto 85 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Petko Markovski va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Elshan Omidyar va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Petar Angelov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

F.C. Falsa Sociedad

Goles Goles

  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Elshan Omidyar arribés a peus de José Luis Moncada Maza, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Sociedad el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Elshan Omidyar de Sociedad, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 69, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Melchor Villamañán de Sociedad va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Melchor Villamañán se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.