Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Tropezón de Berninches (1435906) - Sanduzelaitarras (125712) » 726951994: T75/J14/VI

Liga 726951994 Información oficial sobre el partido 726951994 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.984 (15302)

El Tropezón de Berninches Alineación oficial del equipo 'El Tropezón de Berninches' en el partido 1 - 2 Sanduzelaitarras Alineación oficial del equipo 'Sanduzelaitarras' en el partido
Andrei Sacu (28') 1 - 0
1 - 1 Sébastien Rivière (32')
1 - 2 Màxim Oliveres (80')
El Tropezón de Berninches Alineación oficial del equipo 'El Tropezón de Berninches' en el partido 1 - 2 Sanduzelaitarras Alineación oficial del equipo 'Sanduzelaitarras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El Tropezón de Berninches Alineación oficial del equipo 'El Tropezón de Berninches' en el partido 2 - 2 Sanduzelaitarras Alineación oficial del equipo 'Sanduzelaitarras' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,8 % 23,6 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Tropezón de Berninches

Goles Goles

  • 124 Minuto 28 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 28 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Andrei Sacu llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 3 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Rudi Gonterskirchen, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 37 minuts, el Tropezón va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Rudi Gonterskirchen del Tropezón ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 56 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 56 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Andrei Sacu va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Matija Župarić de Tropezón amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sanduzelaitarras

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): En Fernando Homedes va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Sébastien Rivière la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 107 Minuto 80 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Màxim Oliveres va aconseguir per a Sanduzelaitarras el 1 - 2 al minut 80, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Noelio Noboa va estar a punt de posar per davant a Sanduzelaitarras amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ole Nissen va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fernando Homedes ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Francisco Manuel Valseca de Sanduzelaitarras, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 75, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Màxim Oliveres de Sanduzelaitarras va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.