Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Polisacàrids (122134) - Ol Doinyo Lengai (1368513) » 726951379: T75/J14/VI

Liga 726951379 Información oficial sobre el partido 726951379 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.973 (15291)

Polisacàrids Alineación oficial del equipo 'Polisacàrids' en el partido 2 - 0 Ol Doinyo Lengai Alineación oficial del equipo 'Ol Doinyo Lengai' en el partido
Ridge Ford (12') 1 - 0
Fred Henraat (78') 2 - 0
Polisacàrids Alineación oficial del equipo 'Polisacàrids' en el partido 2 - 0 Ol Doinyo Lengai Alineación oficial del equipo 'Ol Doinyo Lengai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Polisacàrids Alineación oficial del equipo 'Polisacàrids' en el partido 2 - 0 Ol Doinyo Lengai Alineación oficial del equipo 'Ol Doinyo Lengai' en el partido
Tiene un resultado normal 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polisacàrids

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Polisacàrids s'avançava al marcador al minut 12, després d'un rebot que va caçar en Ridge Ford per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 116 Minuto 78 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 78, en Artur Kopaczewski del Polisacàrids va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Fred Henraat que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El Polisacàrids ho intentava per la dreta per mitjà de Soulaïmane Ghenam, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en John Crawford, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Fred Henraat per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Juan Pablo Encina va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Salvador Cardoso Sousa de Polisacàrids va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En John Crawford va fer al minut 83 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Cosme Pineda, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cosme Pineda.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tamir Bar'el de Polisacàrids va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Ol Doinyo Lengai

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ODL va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Francisco Espasens, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Noel Chicharro va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ODL que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.