Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CASTELLAR CITY (48744) - UveTeam (798785) » 726950614: T75/J5/VI

Liga 726950614 Información oficial sobre el partido 726950614 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.960 (15278)

CASTELLAR CITY Alineación oficial del equipo 'CASTELLAR CITY' en el partido 0 - 0 UveTeam Alineación oficial del equipo 'UveTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CASTELLAR CITY Alineación oficial del equipo 'CASTELLAR CITY' en el partido 2 - 0 UveTeam Alineación oficial del equipo 'UveTeam' en el partido
Tiene mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CASTELLAR CITY

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): Amb 30 minuts disputats, Leonardo Prada gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Gregor Nöhrnberg va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Sergio Velasco Ruiz va entorpir al marcador d'en Georgi Lyubenov per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Georgi Lyubenov va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Gregor Nöhrnberg va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alois Flöckner! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

UveTeam

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 38, el UveTeam estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Zoltán Lovagi va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de UveTeam van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ambroży Wąsik va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): UveTeam va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 74, quan José Francisco Ruiz de Zarzosa va quedar-se sol davant el porter Fabrizio Fellin, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Ugo Tommasi de UveTeam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tzvetan Angelkov de UveTeam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.