Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arteixo FC (779553) - Xekitron United (1436352) » 726950163: T75/J4/VI

Liga 726950163 Información oficial sobre el partido 726950163 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.952 (15270)

Arteixo FC Alineación oficial del equipo 'Arteixo FC' en el partido 0 - 0 Xekitron United Alineación oficial del equipo 'Xekitron United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Arteixo FC Alineación oficial del equipo 'Arteixo FC' en el partido 5 - 0 Xekitron United Alineación oficial del equipo 'Xekitron United' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 4.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arteixo FC

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Arteixo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan René Holsten va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter David Iturriospe.
  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Francesco Gambato va fer al minut 12 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Kristian Erik Bosl, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Onur Naim va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant David Iturriospe va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Onur Naim va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Arteixo.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Kees Bruggink va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Segimon Marquilles del Arteixo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Arteixo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 69, quan Brighten Mailleux va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 73 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 73 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Nikolasz Rozsnyai va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Arteixo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 75 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Onur Naim ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Arteixo va estar a punt de posar-se per davant al minut 78 però Kees Bruggink va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francesco Gambato de Arteixo es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.

Xekitron United

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Xekitron va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gabriel Micuţ va desviar el xut final de Cristian Homar després d'una sèrie de rebots i molta confusió.