Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Cicero (989526) - Bayern Magrencusen (773838) » 726949737: T75/J10/VI

Liga 726949737 Información oficial sobre el partido 726949737 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.944 (15262)

Racing de Cicero Alineación oficial del equipo 'Racing de Cicero' en el partido 4 - 2 Bayern Magrencusen Alineación oficial del equipo 'Bayern Magrencusen' en el partido
Lajos Kovács (11') 1 - 0
1 - 1 Aladino Rivadulla (16')
Rune Kalmeyer (25') 2 - 1
Ítalo Riesco (35') 3 - 1
3 - 2 Aladino Rivadulla (80')
哈 (Ha) 昉凱 (Fangkai) (82') 4 - 2
Racing de Cicero Alineación oficial del equipo 'Racing de Cicero' en el partido 4 - 2 Bayern Magrencusen Alineación oficial del equipo 'Bayern Magrencusen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racing de Cicero Alineación oficial del equipo 'Racing de Cicero' en el partido 2 - 1 Bayern Magrencusen Alineación oficial del equipo 'Bayern Magrencusen' en el partido
Tiene suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,2 % 3,6 % 18,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Cicero

Goles Goles

  • 106 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 11 i semblava que Racing desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Lajos Kovács va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Rune Kalmeyer de Racing aconseguir un gol al minut 25 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Racing va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ítalo Riesco va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 1.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Racing i així augmentar el marcador a 4 - 2 als 82 minuts de joc. Mentre en 哈 (Ha) 昉凱 (Fangkai) el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Ítalo Riesco gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Giancarlo Iazzetta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Bayern Magrencusen

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): Magrencusen van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 16, quan Aladino Rivadulla va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Aladino Rivadulla va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 80 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Magrencusen va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Arístides Beiza va desviar el xut final de Aladino Rivadulla després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 34 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Moisés Valero Martínez va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Eduardo Bustamante va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Agustín Jiménez la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Magrencusen havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.