Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bayern Magrencusen (773838) - Sardines del Serrallo (1438292) » 726949726: T75/J7/VI

Liga 726949726 Información oficial sobre el partido 726949726 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.944 (15262)

Bayern Magrencusen Alineación oficial del equipo 'Bayern Magrencusen' en el partido 2 - 0 Sardines del Serrallo Alineación oficial del equipo 'Sardines del Serrallo' en el partido
Hakim Sabzi (39') 1 - 0
Makan Honarmand (63') 2 - 0
Bayern Magrencusen Alineación oficial del equipo 'Bayern Magrencusen' en el partido 2 - 0 Sardines del Serrallo Alineación oficial del equipo 'Sardines del Serrallo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bayern Magrencusen Alineación oficial del equipo 'Bayern Magrencusen' en el partido 4 - 1 Sardines del Serrallo Alineación oficial del equipo 'Sardines del Serrallo' en el partido
Tiene mala suerte 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayern Magrencusen

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 els aficionats van embogir quan en Hakim Sabzi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Magrencusen.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Magrencusen va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Makan Honarmand progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): Agustín Jiménez hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Eduardo Bustamante havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Aladino Rivadulla va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Makan Honarmand de Magrencusen va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Agustín Jiménez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en David Peciña. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Timothy Lam es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Sardines del Serrallo

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): Michał Wendt quasi marca en una jugada assajada de córner que Omar Mozzillo havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 253 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Valeri Mazgalov quasi redueix la diferència al marcador al minut 66, però una gran estirada d'en Giancarlo Iazzetta va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Cristian Gómez de Villamayor va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Giancarlo Iazzetta no es va rendir i va fer unes grans aturades.