Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Retornados (1586790) - RCuende CF (121568) » 726949539: T75/J2/VI

Liga 726949539 Información oficial sobre el partido 726949539 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.941 (15259)

Los Retornados Alineación oficial del equipo 'Los Retornados' en el partido 1 - 1 RCuende CF Alineación oficial del equipo 'RCuende CF' en el partido
Sonny Schnell (36') 1 - 0
1 - 1 Maurizio Maiorino (55')
Los Retornados Alineación oficial del equipo 'Los Retornados' en el partido 1 - 1 RCuende CF Alineación oficial del equipo 'RCuende CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Retornados Alineación oficial del equipo 'Los Retornados' en el partido 0 - 1 RCuende CF Alineación oficial del equipo 'RCuende CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Retornados

Goles Goles

  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Retornados va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Sonny Schnell aconseguint el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Almen Schibi al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sonny Schnell va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Retornados van sortir al contraatac al minut 42, però Toño Esquío va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Retornados va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 73 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sonny Schnell ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Artaxerxis Alexandratos que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raemon van de Tonnekreek de Retornados la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

RCuende CF

Goles Goles

  • 162 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 55 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Maurizio Maiorino de RCuende marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 41 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Eloy Ocaña va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 237 Minuto 54 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jorge Paulín va fer al minut 54 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Rareş Ciura, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Eloy Ocaña va entorpir al marcador d'en Maurizio Maiorino per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): RCuende va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 75, quan Asen Labari va quedar-se sol davant el porter Kristjan Krosslíð, però aquest va poder aturar el xut.