Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pelotaris FC (1364936) - Zaphkiel F.C. (1420655) » 726949527: T75/J13/VI

Liga 726949527 Información oficial sobre el partido 726949527 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VI.940 (15258)

Pelotaris FC Alineación oficial del equipo 'Pelotaris FC' en el partido 1 - 1 Zaphkiel F.C. Alineación oficial del equipo 'Zaphkiel F.C.' en el partido
0 - 1 Daniel Leyva Prado (20')
Rafael Beitia (39') 1 - 1
Pelotaris FC Alineación oficial del equipo 'Pelotaris FC' en el partido 1 - 1 Zaphkiel F.C. Alineación oficial del equipo 'Zaphkiel F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pelotaris FC Alineación oficial del equipo 'Pelotaris FC' en el partido 2 - 0 Zaphkiel F.C. Alineación oficial del equipo 'Zaphkiel F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pelotaris FC

Goles Goles

  • 110 Minuto 39 (Gol de falta): Al minut 39, Pelotaris van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Rafael Beitia va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Ramón Aranguren va deixar a Fernando Martínez de Felipe assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Cucufato Galdona hauria d'haver estat gol al minut 25 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Rafael Beitia va estar a punt de marcar al minut 26 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Pelotaris per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 54, quan Rafael Beitia va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ramón Aranguren va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Salmerón de Pelotaris es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.

Zaphkiel F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Passats 20 minuts de partit, Zaphkiel es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Daniel Leyva Prado es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): En Javier Giménez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 207 Minuto 28 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Zaphkiel va ser a punt de marcar al minut 28, quan el seu jugador Daniel Leyva Prado va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 208 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Daniel Leyva Prado va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 56. En David Gazo va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Rafael López de Madrid de Zaphkiel va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.