Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malabo kings (1417706) - nin pa ti nin pa mi (47681) » 726949481: T75/J1/VI

Liga 726949481 Información oficial sobre el partido 726949481 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.940 (15258)

Malabo kings Alineación oficial del equipo 'Malabo kings' en el partido 2 - 4 nin pa ti nin pa mi Alineación oficial del equipo 'nin pa ti nin pa mi' en el partido
0 - 1 Tomáš Škrtel (10')
0 - 2 Verneri Levanto (29')
0 - 3 Rafael Maza (66')
Celestino Santos Morgado (79') 1 - 3
1 - 4 Rafael Maza (84')
Enrique Cebrián (85') 2 - 4
Malabo kings Alineación oficial del equipo 'Malabo kings' en el partido 2 - 4 nin pa ti nin pa mi Alineación oficial del equipo 'nin pa ti nin pa mi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Malabo kings Alineación oficial del equipo 'Malabo kings' en el partido 0 - 6 nin pa ti nin pa mi Alineación oficial del equipo 'nin pa ti nin pa mi' en el partido
Tiene suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malabo kings

Goles Goles

  • 104 Minuto 79 (Gol de penalti): Al minut 79, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Celestino Santos Morgado va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 3.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Enrique Cebrián, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Malabo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Berenguer Bartual, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Thijs Mayeur va entorpir al marcador d'en Mats Seiler per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

nin pa ti nin pa mi

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Tomáš Škrtel que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a RCCVGO.
  • 105 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Emil de Poel va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Verneri Levanto va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. RCCVGO posava el marcador 0 a 2.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): RCCVGO va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Rafael Maza va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Rafael Maza de RCCVGO va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Oben Özselen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Caio Soares de Silva, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 207 Minuto 17 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): RCCVGO va ser a punt de marcar al minut 17, quan el seu jugador David Robledillo López va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 280 Minuto 27 (Ocasión de falta): Caio Soares de Silva va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Rafael Maza que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.