Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Teddy goal (1416980) - hombres lagarto (777888) » 726949410: T75/J12/VI

Liga 726949410 Información oficial sobre el partido 726949410 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.938 (15256)

Teddy goal Alineación oficial del equipo 'Teddy goal' en el partido 3 - 2 hombres lagarto Alineación oficial del equipo 'hombres lagarto' en el partido
0 - 1 Øystein Norbye (20')
Lauge Køngerskov (23') 1 - 1
1 - 2 Martin Jakubek (55')
Benoît Lalancette (68') 2 - 2
Lauge Køngerskov (83') 3 - 2
Teddy goal Alineación oficial del equipo 'Teddy goal' en el partido 3 - 2 hombres lagarto Alineación oficial del equipo 'hombres lagarto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Teddy goal Alineación oficial del equipo 'Teddy goal' en el partido 6 - 0 hombres lagarto Alineación oficial del equipo 'hombres lagarto' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Teddy goal

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els jugadors del Teddy amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 23, deixant Lauge Køngerskov en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, Teddy aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Benoît Lalancette va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): Teddy s'avançava al marcador al minut 83, després d'un rebot que va caçar en Lauge Køngerskov per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Simon Sonntag va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 235 Minuto 11 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Michel Siciliani es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 11, però el porter va aturar el seu xut.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Teddy per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Luigi Franco Zappia va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a Teddy per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Johnnie Meyer, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 224 Minuto 47 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 47, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Lauge Køngerskov sempre els tira per la dreta i en Paco Medina, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Benoît Lalancette del Teddy ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Ortega Molina de Teddy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

hombres lagarto

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 20 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de hombres. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Øystein Norbye xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Passats 55 minuts de partit, hombres es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Martin Jakubek es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 18 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Radovan Verný va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Victoriano Ternero de hombres va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 24 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Victoriano Ternero de hombres es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 24.