Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ola owned U (122381) - PiNPiN UNiTeD (994708) » 726949256: T75/J1/VI

Liga 726949256 Información oficial sobre el partido 726949256 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.936 (15254)

Ola owned U Alineación oficial del equipo 'Ola owned U' en el partido 3 - 3 PiNPiN UNiTeD Alineación oficial del equipo 'PiNPiN UNiTeD' en el partido
Dirk Nicollier (12') 1 - 0
1 - 1 Baltasar Aldana (25')
Raúl Ayneto (37') 2 - 1
2 - 2 Vittorio Luzi (40')
2 - 3 Adolfo Villadiego (51')
Walid Khotami (84') 3 - 3
Ola owned U Alineación oficial del equipo 'Ola owned U' en el partido 3 - 3 PiNPiN UNiTeD Alineación oficial del equipo 'PiNPiN UNiTeD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ola owned U Alineación oficial del equipo 'Ola owned U' en el partido 0 - 4 PiNPiN UNiTeD Alineación oficial del equipo 'PiNPiN UNiTeD' en el partido
Tiene bastante suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ola owned U

Goles Goles

  • 115 Minuto 12 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Eduardo Roque Bloise no va poder aturar Dirk Nicollier de owned, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 12 el 1 - 0.
  • 186 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El owned va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Raúl Ayneto rematés de volea a la xarxa. El 2 - 1 pujava al marcador al minut 37.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): En Walid Khotami va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de owned va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Giovanni Onorato, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de owned, l'equip va recuperar la pilota al minut 87 i va contraatacar. En Pablo Montes va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ferdynand Chwast de owned va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Montes.

PiNPiN UNiTeD

Goles Goles

  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Baltasar Aldana per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del owned. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Vittorio Luzi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del PiNPiN es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 40.
  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): En Adolfo Villadiego donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 51 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16 Bjørn Torsvik va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Marcin Pyrek va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Bjørn Torsvik va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Durmuş Fidan va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 70, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Bjørn Torsvik quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Marcin Pyrek, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, el PiNPiN va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Juan Pérez s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, un refús desafortunat de Marcin Pyrek, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ahmed Talha no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Durmuş Fidan de PiNPiN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Bjørn Torsvik de PiNPiN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.