Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Desconexion (121619) - Fc Romarios (1366142) » 726948588: T75/J2/VI

Liga 726948588 Información oficial sobre el partido 726948588 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.924 (15242)

Desconexion Alineación oficial del equipo 'Desconexion' en el partido 3 - 0 Fc Romarios Alineación oficial del equipo 'Fc Romarios' en el partido
Rubén Uncal (71') 1 - 0
Wolfgang Glass (89') 2 - 0
Rubén Uncal (89') 3 - 0
Desconexion Alineación oficial del equipo 'Desconexion' en el partido 3 - 0 Fc Romarios Alineación oficial del equipo 'Fc Romarios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Desconexion Alineación oficial del equipo 'Desconexion' en el partido 5 - 0 Fc Romarios Alineación oficial del equipo 'Fc Romarios' en el partido
Tiene mala suerte 5.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desconexion

Goles Goles

  • 120 Minuto 71 (Gol de falta): Rubén Uncal va donar a Desconexion un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 137 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Radu Bălaşa va anar a parar al cap de Wolfgang Glass que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Desconexion el 2 - 0.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rubén Uncal, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Desconexion.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a Desconexion per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Willy Angold, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 225 Minuto 14 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Willy Angold va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Desconexion va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Franklin Bertin ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Radu Bălaşa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Desconexion va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Raimond Schlotterhausen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Desconexion per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 41, quan Raimond Schlotterhausen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Al minut 50, Rubén Uncal arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raimond Schlotterhausen de Desconexion amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Radu Bălaşa.

Fc Romarios

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Jaime Cuerno va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Beltran Panadès va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 47, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alexandru Mirea va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Romarios va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 54, quan Vasco Manuel Costa Basto va quedar-se sol davant el porter Alexandru Mirea, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 52 (Tarjeta roja directa): Al minut 52, Xavi Coll de Romarios va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Vasco Manuel Costa Basto de Romarios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.