Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Kutranos (313555) - Argan Team (1588767) » 726948453: T75/J11/VI

Liga 726948453 Información oficial sobre el partido 726948453 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.921 (15239)

Sporting Kutranos Alineación oficial del equipo 'Sporting Kutranos' en el partido 5 - 1 Argan Team Alineación oficial del equipo 'Argan Team' en el partido
Lolo Pacio (11') 1 - 0
1 - 1 Manny Gershon (25')
Valeriy Volkov (67') 2 - 1
Javier Lemp (80') 3 - 1
Todd Strong (81') 4 - 1
Héctor Cortés (86') 5 - 1
Sporting Kutranos Alineación oficial del equipo 'Sporting Kutranos' en el partido 5 - 1 Argan Team Alineación oficial del equipo 'Argan Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sporting Kutranos Alineación oficial del equipo 'Sporting Kutranos' en el partido 5 - 1 Argan Team Alineación oficial del equipo 'Argan Team' en el partido
Tiene un resultado normal 4.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Kutranos

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Lolo Pacio, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Sporting se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 11.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Sporting va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 67 Valeriy Volkov va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sporting va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Javier Lemp progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Sporting va augmentar la diferència quan Todd Strong no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Héctor Cortés, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Sporting.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 9 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Walter Dalling va intentar anar-se'n per velocitat al minut 9 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23, Todd Strong gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rexino Alcázar Yunta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Argan Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Olle Sidenstrand va anar directament als peus de Manny Gershon que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Manny Gershon per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 18, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Kamer Baklavacıoğlu de Argan, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Carlo Ciano va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Argan van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Manny Gershon, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.