Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

This Is The End Football Club (1590413) - The Bollocks (1456592) » 726948369: T75/J4/VI

Liga 726948369 Información oficial sobre el partido 726948369 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.920 (15238)

This Is The End Football Club Alineación oficial del equipo 'This Is The End Football Club' en el partido 2 - 3 The Bollocks Alineación oficial del equipo 'The Bollocks' en el partido
0 - 1 Felix Lenard (16')
Pere Jordi Escrivà (28') 1 - 1
1 - 2 Felix Lenard (62')
1 - 3 Felix Lenard (76')
尚 (Shang) 泉福 (Quanfu) (82') 2 - 3
This Is The End Football Club Alineación oficial del equipo 'This Is The End Football Club' en el partido 2 - 3 The Bollocks Alineación oficial del equipo 'The Bollocks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
This Is The End Football Club Alineación oficial del equipo 'This Is The End Football Club' en el partido 1 - 7 The Bollocks Alineación oficial del equipo 'The Bollocks' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

This Is The End Football Club

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28, Pere Jordi Escrivà va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): 尚 (Shang) 泉福 (Quanfu) de The End va demostrar les seves habilitats al minut 82 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Robert Jost s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

The Bollocks

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Passats 16 minuts de partit, Bollocks es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Felix Lenard es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Felix Lenard quedar desmarcat i marcar per a Bollocks al minut 62. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al 76 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Bollocks augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Felix Lenard es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Felix Lenard, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Bollocks a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Leonid Latkowski va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 216 Minuto 37 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Joaquín Carra va ser clau en la jugada d'atac de Bollocks al minut 37, quan ell mateix va fer una passada brutal a Felix Lenard, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Joaquín Carra ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Markus Cassel de Bollocks la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Tejedor de Bollocks es va guanyar la targeta groga merescudament.