Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Capta RCF (1417795) - Catalunya LLiure F.C. (314844) » 726947176: T75/J13/VI

Liga 726947176 Información oficial sobre el partido 726947176 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VI.898 (15216)

Capta RCF Alineación oficial del equipo 'Capta RCF' en el partido 2 - 0 Catalunya LLiure F.C. Alineación oficial del equipo 'Catalunya LLiure F.C.' en el partido
Hector Chollet (69') 1 - 0
Tarek Rammal (84') 2 - 0
Capta RCF Alineación oficial del equipo 'Capta RCF' en el partido 2 - 0 Catalunya LLiure F.C. Alineación oficial del equipo 'Catalunya LLiure F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Capta RCF Alineación oficial del equipo 'Capta RCF' en el partido 2 - 0 Catalunya LLiure F.C. Alineación oficial del equipo 'Catalunya LLiure F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capta RCF

Goles Goles

  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Hector Chollet de Capta aconseguir un gol al minut 69 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Tarek Rammal va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15, Hector Chollet arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 26 per blocar una centrada d'en Rafael Agulló Rueda va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Capta.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Pablo Rivero Ruiz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Capta se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Capta va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tarek Rammal va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Aivars Dūze.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pedro Soldevilla va estar a punt d'acabar en gol al minut 64, però el porter visitant Aivars Dūze va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Capta per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 68, quan Tarek Rammal va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan Vilém Javora de Capta gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 207 Minuto 75 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Manuel Torres Cabrera va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Tarek Rammal de Capta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Catalunya LLiure F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Bjarnsteinn Einarsson que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Catalunya van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 76, però el xut de Clodomir Araguaia des de l'esquerra va sortir desviat.