Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

P. Gioplanetari (311034) - Spartak Fufet (1457943) » 726947132: T75/J2/VI

Liga 726947132 Información oficial sobre el partido 726947132 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.898 (15216)

P. Gioplanetari Alineación oficial del equipo 'P. Gioplanetari' en el partido 3 - 0 Spartak Fufet Alineación oficial del equipo 'Spartak Fufet' en el partido
Hauke Krummensee (31') 1 - 0
Viktor Remenár (80') 2 - 0
Pau Sauquet (82') 3 - 0
P. Gioplanetari Alineación oficial del equipo 'P. Gioplanetari' en el partido 3 - 0 Spartak Fufet Alineación oficial del equipo 'Spartak Fufet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
P. Gioplanetari Alineación oficial del equipo 'P. Gioplanetari' en el partido 3 - 0 Spartak Fufet Alineación oficial del equipo 'Spartak Fufet' en el partido
Tiene un resultado normal 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

P. Gioplanetari

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en Hauke Krummensee va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Gioplanetari.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): Viktor Remenár va augmentar la diferència de Gioplanetari a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Pau Sauquet va incrementar l'avantatge de Gioplanetari amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Gioplanetari va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Viktor Remenár va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Dustin Brancato va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gioplanetari se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a Gioplanetari per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Francesco Petrotto, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Gyula Papp hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Dustin Brancato havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Hauke Krummensee, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Hauke Krummensee gairebé va marcar per a Gioplanetari des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Natanael Ferrara al minut 79 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Meteri Torrezabal va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gyula Papp de Gioplanetari la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Spartak Fufet

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Daniele Drazzi no va ser aprofitada per en Jouni Ekdahl que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Spartak va estar a punt d'empatar al 36 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jan-Joep Diederiks que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Daniele Drazzi sol davant la porteria al minut 47, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Oliver Piesker va fer una jugada per la banda esquerra, però Juan José Juárez Yepes va aturar el seu xut.