Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Humanoide (1415180) - AINARO FC (994811) » 726946603: T75/J10/VI

Liga 726946603 Información oficial sobre el partido 726946603 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.888 (15206)

El Humanoide Alineación oficial del equipo 'El Humanoide' en el partido 1 - 2 AINARO FC Alineación oficial del equipo 'AINARO FC' en el partido
Adalfried Berentzen (11') 1 - 0
1 - 1 Thanos Gkoutis (28')
1 - 2 Sahan Weeraratna (90')
El Humanoide Alineación oficial del equipo 'El Humanoide' en el partido 1 - 2 AINARO FC Alineación oficial del equipo 'AINARO FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Humanoide Alineación oficial del equipo 'El Humanoide' en el partido 2 - 1 AINARO FC Alineación oficial del equipo 'AINARO FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,0 % 36,0 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Humanoide

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Humanoide va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Adalfried Berentzen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): El jugador local Terry Bassett per poc que no incrementa el marcador al minut 21. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Shunnar Kharabsheh va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Ralph Roord va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Humanoide se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

AINARO FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 28 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Thanos Gkoutis de AINARO marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 90 (Gol por el centro): En Sahan Weeraratna donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 90 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip AINARO Włodzimierz Pazio quasi marca al minut 6 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Yiorgos Skilopnichtis l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): AINARO va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Fermín Dzwonik es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de AINARO, l'equip va recuperar la pilota al minut 22 i va contraatacar. En Fermín Dzwonik va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Juan Pablo Martín Benítez de AINARO, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): AINARO va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rickard Persson va desviar el xut final de Fermín Dzwonik després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, un refús desafortunat de Rickard Persson, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Thanos Gkoutis no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Włodzimierz Pazio quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fermín Dzwonik de AINARO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Pablo Martín Benítez de AINARO es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Yarza de AINARO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.